Recept

The Golden Activation

The Golden Activation with Agasthyar

Ingredienser;

The Golden Activation är en kanaliserad dryck jag fått till mig från inre plan. Den kom till mig efter att jag fått denna bilden av Sri Agasthiyar. 

Detta är en makalös blandning som kommer aktivera dig och läka dig. Du kan uppleva sensationer i dina händer och att du går in i ett djupare tillstånd i dig själv och att du vill meditera. 

Din kropp blir varm och mixen mellan Shilajit, Gurkmeja, Ingefära är amazing för att läka smärtor i kroppen. 

Guldflak sägs ha använts och används av Siddhas i tee som dom dricker en gång om året för att hålla kroppen frisk. Guldflaken ska ha en effekt att skydda immunförsvaret under hela året efter att den dricks. 

Om det är ingredienser du inte har och önskar så kan du bara klicka på namnen så kommer du till en sida där du kan beställa dina egna. 

Enjoy!


Buddhimat Kaya Koza

Buddhimat Kaya Koza

Ingredienser;

  • Kokad Chaga
  • Shilajit
  • Raw Ekologisk Cacao
  • Guldflak
  • Ekologisk Chyawanprash
  • Valfri Plantbaserad Mjölk

Denna drinken kommer ge dig clarity of mind och massa energi till din kropp. Du kan känna effekten direkt, eller mellan 3-8 timmar efter du har druckit. 

Buddhimat Kaya Koza = Betyder clarity of mind and body cells. 

Denna dryck kommer att aktivera dina 72 Nadies och ge dig en makalös boost av energi. Börja med att koka chagan 3-5 timmar. Sedan häller du upp runt 300ml varm chaga och 200ml plantbaserad mjölk. 

Blanda i 2 teskedar raw kakao sedan 1-2 teskedar med chyawanprash. Avsluta med att blanda i Shilajit och lägg sedan guldflak på toppen efter att du har blandat eller mixat allt ordentligt.

Om det är ingredienser du inte har och önskar så kan du bara klicka på namnen så kommer du till en sida där du kan beställa dina egna. 

Enjoy!