Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ascension Sadhana Stockholm 2 – 4 Juli 2021

July 2 @ 6:00 am - July 4 @ 2:00 pm

1500

Jag erbjuder nu många olika sätt för dig att få ta del av ljusets gåva. Genom min andliga praktik där jag dedikerar mig åt mitt livs syfte delar jag ljuskoder, aktiveringar, music, mantra, yoga, healing och meditation för att bistå dig I uppstigningen.

Till dig som har börjat uppstigningsprocessen och vill connecta på en djupare nivå och även kunna hålla den högre medvetenhet du uppnåt, ger jag intuitiv energihealing och aktivering av ljus. I denna process avlägsnas energiblockeringar försiktigt genom en läkningsprocess för att hjälpa dig att sammankopplas med ditt högre jag.

Jag vet att uppstigningsprocessen kan orsaka symtom med obehag när vi förflyttar vårt eget DNA från en dimension till en annan. Jag kan hjälpa dig att få den klarhet du önskar för att ha en djupare förståelse I din resa genom den villkorslösa kärleken.

Jag erbjuder denna workshop för att väcka upp din Kraft för expansion, ett viktigt element i uppstigningsprocessen.
Genom Shiva Siddhananda kommer dom Uppstigna Mästarna, Yeshua (Jesus), Melchezidek & St Germain. Dom hjälper honom och hans elever i uppstigningsprocessen. Han arbetar också med gudinnan Isis, ärkeängenlarna Mikael, Gabriel & Uriel, samt Andromeda & Orion.

Han arbetar med energiöverföringar genom sin närvaro, röst och beröring. Genom Light Language, Mantra, Andning & Sacred Healing Musik accelereras transformationen för ett högre högre medvetande. Djupa omvandlingar inträffar snabbt och för att hålla i det ljus du får, är det av betydelse med en daglig andlig praktik. En daglig andlig praktik för att utveckla både sinne, känslor, kropp och själ.

När du tar emot allt ljus, vaknar och kommer ihåg igen och igen i djupare och djupare lager stiger du högre upp. Den andliga praktiken kommer att vara viktig i din process, så att du kan bibehålla detta ljus i ditt nervsystem. Din kropp, sinne och ljuskropp integrerar då detta ljus fullständigt istället för att falla tillbaka.

Shiva Siddhananda kanaliserar ljus, kärlek och information och överför energi till eleverna i workshopen och kan även ge privata sessions I samband med den.

Yes! Jag Är Redo För Uppstigning

Swisha 1500:- Till 123 548 79 21 för att boka din plats!

Efter din betalning har du bokat din plats. Notera; Betalningen är inte återbetalningsbar, men du kan komma på kommande workshop utan extra kostnad om något inträffar så att du inte kan medverka.
Shivas Ascension Träning passar in i fem kategorier:

Uppvaknande av Sinnet:

Förverkligandet av motiverande djupgående förändringar i våra liv. Detta uppvaknande kan komma under en stor epifani, där sinnet upplever en häpnadsväckande blixt av ‘upplyst’ perspektiv.

Uppvaknande av en Ny Personlighet:

Föreställ dig vilken typ av person du var för fem år sedan. Är du fortfarande samma person? När sinnet väcks främjar det självacceptans och self empowerment, vilket resulterar i utvecklingen av en ny personlighet.

Uppvaknande av Andlig Energi:

Livskraftenergi, ”chi” eller “prana”. När denna väcks upp kan stora förändringar inträffa på det fysiska, mentala och emotinella planet. Du börjar förstå din energi samt hur du kan aktivera den på en daglig basis. Detta aktiverar sedan de högre andliga nivåerna.

​Uppvaknande av Själen:

Det är när en individ känner sig djupt connectad till sitt livsändamål. Under detta uppvaknande ökar en person sina gudomliga egenskaper som villkorslös kärlek, medkänsla och förlåtelse. Hjärtat har vaknat och har tillgång till obegränsat med energi, vilket gör vår connection med själen fullständig.

​Totalt Uppvaknande:

Upplysning eller total egodöd är en gåva av nåd där allt som återstår är kärlek, sanning och ren medvetenhet. Detta tillstånd kan komma spontant eller genom år av andlig disciplin och studier.

Uppstigningen liknar något det östliga begreppet upplysning. Det är vägen för dem som aktivt väljer att utvecklas till högre medvetenhet.
En del av uppstigningen är att öppna ditt hjärta för att återförenas med alla lager av ditt högre jag och naturligtvis med källenergin.

Det händer inte vid ett visst datum, eller som vi omedvetet snubblar in i.

Det sker genom utökad medvetenhet och sker stegvis. Därför har jag sammansatt denna workshop med både andlig praktik och energi aktiveringar för att hjälpa dig i din uppstigningsprocess.

Du är en gudomlig människa, en gnista av Gud, och uppstigning återför dig till din sanna gudomliga natur.

Divine Love Ascension

Divine Love Ascension healing är en multidimensionell healing som ger tillgång till den ursprungliga tankeformen och rensar en persons kropp, sinne, känslor, energikroppar, chakran och meridianer. Resultaten är fantastiska och snabba.

Teknikerna som Shiva Siddhananda använder i ”THE DIVINE LOVE ASCENSION” är snabba, enkla och kraftfulla, perfekta för dessa stigande tider. Dessa sessioner hjälper dig att rensa dina nedre lager (3:e och 4:e dimensionella vibrationstillstånd) och öppna dig för ditt 5:e dimensionella vibrationstillstånd.
Ljuskoder, Energiöverföringar och DNA-Aktivering

När det gäller det andliga uppvaknandet är varje människas väg mycket individuell. Vi upplever liknande ”andliga milstolpar” under våra andliga resor och har framför allt en gemensam nämnare: kärlek.

Den andliga resan utlöses ofta när en individ är redo att acceptera den flerdimensionella verklighet som våra själar härstammar från. Med denna högre förståelse kan individer på denna resa upptäcka lager på lager av ignorans för att komma ihåg den sanna naturen. Vem vi är, var vi kom ifrån och varför vi är här.

Uppstigning & DNA Aktivering

En mycket viktig del av andligt uppvaknande är uppstigning, som bokstavligen översätts till “gå upp”. Det finns många tekniker som Shiva Siddhananda hjälper eleverna med och deras önskan att nå högre nivåer av förståelse under sin personliga resa.

Vissa kallas av en inre röst att gräva djupare och andra leds av dem som redan har stigit upp till ett flerdimensionellt medvetande.

När Kundalini-energin aktiveras under ens livstid utlöses också uppstigningsprocessen. Aktivering av denna energi är ibland en reaktion på en nära dödenupplevelse eller emotionellt / fysiskt / mentalt trauma. Det är kanske därför vi hör av så många individer med häpnadsväckande historier som leder till deras upplysning.

Kundalini-energin börjar sedan aktivera de vilande delarna av DNA, som en gång av forskare betraktades som ”skräp-DNA” bara för att modern vetenskap inte kunde upptäcka dess syfte. Detta orsakar en förändring inom ditt DNA som börjar förändra hur du tänker och känner.

Kraftfulla och märkbara symtom kan upplevas under denna tid av DNA-aktivering med Shiva.

Ljus Språk

Så, vad exakt är ljus språk? Låt oss gå tillbaka till DNA: inom vårt DNA är ljus- eller vibrationsfrekvenser det som håller vårt DNA samman. Ljus är vibrationsfrekvenser som bär skapelsens koder. DNA aktiveras via andligt uppvaknande för att skapa ljus kroppen.

När man uppgraderas till högre medvetenhet kan även språket utvidgas till toner, handgester (mudras som i yoga), geometri och mer. Ljusspråk förstås inte intellektuellt utan energimässigt med hjärtat och kan ses som moder till alla språk. Precis en bebis naturligt ropar
ut maa för mamma så kan alla förstå ljusspråk när vi tonar in på Hjärtat.

Vi är så begränsade i våra jordiska läror att detta begrepp kan verka främmande. Ord är inte bas för språk och kommunikation, vi vet det redan när vi observerar djur och andra livsformer än människor. Djur kommunicerar med ljud och växter kan kommunicera med dofter (släpper ut doftande pollen), så varför skulle då vårt DNA och vår ljuskropp endast kommunicera med det traditionella språket vi lärt oss?

Shiva Siddhananda använder sig av ljusspråk genom sitt arbete och du kommer att få ta del av dessa fantastiska, transformerande energier som skapas under workshopen.

Yes! Jag Är Redo För Uppstigning

Swisha 1500:- Till 123 548 79 21 för att boka din plats!

Efter din betalning har du bokat din plats. Notera; Betalningen är inte återbetalningsbar, men du kan komma på kommande workshop utan extra kostnad om något inträffar så att du inte kan medverka.

Ascension Sadhana Workshop är varje månad i Stockholm & Göteborg. Alla datum under våren finns under events list i menyn.

Fredag: 18:00 – 21:00
Lördag: 09:00 – 15:00
Söndag: 09:00 – 14:00

Privat Session Med Shiva

Under den här privata sessionen går vi in ​​i ett kvantfält tillsammans och öppnar en portal av gudomlig kärlek. För den här sessionen arbetar jag med Ascended Masters, ditt högre jag, stjärnfamiljer, änglar, och dina förfäder.

Jag använder verktyg som mantra, kanaliserade ljud, toner, healing och ljusspråk för att aktivera dina original blueprints och radera viral programmering. Du kommer att känna dig renad, uppdaterad, aktiverad och mer DU. Detta är en 15 minuters session som görs efter kursen på lördag. Investering 300:-

Details

Start:
July 2 @ 6:00 am
End:
July 4 @ 2:00 pm
Cost:
1500
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
View Event Website

Venue

stockholm
Sweden

Organizer

Shiva Siddhananda
Phone:
+46729071366
Email:
shivasiddhananda@gmail.com
View Organizer Website